Folytattuk kutatásunkkal kapcsolatos műhelymunkánkat – 2020.01.30.

A műhelymunka során folytattuk a korábban elkezdett munkánkat, amelynek során a Kutatási projektmegbeszélés, a kutatás téziseinek egyeztetése témára került sor.

A korábbi műhelymunka során a pályázaton belül a Kutatási terv véglegesítése konceptualizáció és operacionalizáció témában egyeztettük a kutatás sikeres elvégzéséhez szükséges metodikai, stratégiai feladatokat. Ezen az alkalommal egyeztettük a kutatás alaptéziseit, a kutatási projekt elméleti hátterét. Áttekintettük azokat a hasznos elméleti alapelveket, amelyekre építve alkottuk meg a kérdőív fő vonalát, amely a kutatómunkánkhoz nyújt segítséget, valamint összeállítottuk a kérdőívet:

  • a 30 kérdésből álló kérdőív kitöltése név nélkül történik
  • a kapott adatokat kizárólag az adatbiztonsági előírásoknak megfelelően kezeljük és általános érvényű következtetések levonása céljából dolgozzuk fel
  • a kérdőív három részből áll: 1. általános információk, 2. a célközönség közös, családi programjaival kapcsolatos kérdések, 3. az intézményük és a településük által szervezett családi programokra vonatkozó kérdések

A kérdőív összeállításánál arra is figyeltünk, hogy a tudományetikai szempontok maximális figyelembevételével készüljenek el a kérdések és fél óránál ne legyen hosszabb idő a válaszadás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása