Bajzáth Mária mesék

Népmesék családokról családoknak BAJZÁTH MÁRIA, mesepedagógus által válogatva a Családpedagógiai Egyesület tagjainak, családoknak, érdeklődő és a mesét kedvelő közönségnek. Hét mesét válogatott boldog családokról, a világ mesekincstárából, a Kolibri Kiadó hozzájárulását adta a megjelenéshez.

Vezetem a Népmesekincstár Mesepedagógia Műhelyt, amely az érdeklődő pedagógusoknak, könyvtárosoknak, gyerekekkek és mesékkel foglalkozó szakembereknek, és szülőknek  ad lehetőséget arra, hogy minél alaposabban elsajátíthassák a módszert, és mesékkel segíthessék a gyerekek fejlődését. Harminc éve szervezek mesetáborokat, mesés programokat gyerekeknek, és felnőtteknek.

Mesegyűjteményeket válogatok, vázlatgyűjteményeket készítek, amelyek a Kolibri Kiadó gondozásában jelennek meg a Népmesekincstár sorozatban.” – Bajzáth Mária 

https://mese.mesepedagogia.hu/bemutatkozas/

Ahogyan a valóságban, a mesékben is találkozhatunk boldog és boldogtalan családokkal. A világ különböző népeinek Népmesekincstárából válogatott hét történet, jó anyákról, derék apákról, szerető testvérekről, boldog családokról szól. Hőseik jó példák, útjuk követhető minta.

A BOLDOG EMBER INGE (MAGYAR MESE)

AZ OKOS ANYA (CIGÁNY MESE)

AZ ELRABOLT DALOCSKA (ESZKIMÓ MESE)

A LELEMÉNYES TESTVÉREK (ÜZBÉG MESE)

ÉSZAK HÉT CSILLAGA (KOREAI MESE)

A KÉT FIVÉR (ZSIDÓ LEGENDA)

A KISFIÚ MEG AZ ÜRES VIRÁGCSERÉP (KOREAI MESE)

A mesék hamarosan elérhetőek lesznek oldalunkon!  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása